Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ЗГУРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ЗГУРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

ГС Міжрегіональний Союз птахівників та кормовиробників України  оголошує конкурс на участь у онлайн-тренінгах для мешканців сільської місцевості,  працівників  птахівницьких ММСП, представників особистих селянських та сімейних фермерських господарств у секторі виробництва продукції птахівництва (індики, гуси, качки), які прагнуть підвищити рівень знань з бізнес-планування: від розробки ідей до  впровадження нових технологій утримання та годівлі свійської птиці. Тренінги проводяться за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International.        

11:30 23.02.2021

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ, ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН ТА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ, ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН ТА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА

22 лютого у актовій залі Згурівської селищної ради відбулося засідання постійної комісії з питань аграрної політики, земельних відносин та охорони навколишнього середовища під керівництвом голови постійної комісії Станіслава Кошіля.

11:56 22.02.2021

ЧЕМПІОНАТ З МІНІ-ФУТБОЛУ

ЧЕМПІОНАТ З МІНІ-ФУТБОЛУ

Після довготривалої перерви, пов'язаної із несприятливими погодними умовами, відновилися календарні ігри Чемпіонату з міні-футболу 2020-2021 років. Учасники пройшли лише половину шляху. Наступної неділі завершення першого кола змагань, після чого учасники будуть розподілені на вищу і першу ліги по 7 команд, відповідно. Результати 12 туру: 1.ФК"Центр"-ФК"Базбі" - 20:3;  2.ФК"Супій"-ФК"Яблуневе-2"-0:5; 3.ФК"Яблуневе" - ФК"Садовод" - 5:3; 4.ФК"Кристал"-ФК-ФК"Топ"-4:2. Список кращих бомбардирів Чемпіонату очолює О. Лаврушенко з ФК"Факел" - 42 м'ячі, Е. Хрус ФК"Яблуневе" - 38, А. Андрусік ФК"Нова" - 34.

10:56 22.02.2021

З 24 ЛЮТОГО 2021 РОКУ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ ВСТАНОВЛЮЄТЬСЯ "ЖОВТИЙ" РІВЕНЬ ЕПІДЕМІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ

З 24 ЛЮТОГО 2021 РОКУ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ ВСТАНОВЛЮЄТЬСЯ "ЖОВТИЙ" РІВЕНЬ ЕПІДЕМІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ

Постановою Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р. № 104 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» продовжено на території України  дію карантину до 30 квітня 2021 року.

08:31 22.02.2021

ВШАНУВАЛИ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

ВШАНУВАЛИ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

20 лютого разом з усією Україною вкотре згадуємо трагічну сторінку своєї непростої історії, коли на Майдані в Києві виросли нові барикади із живих квітів у пам’ять Героїв Небесної Сотні – мужніх захисників свободи і демократії в державі.

09:53 20.02.2021

УВАГА !!!  В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗАРЕЄСТРОВАНИЙ НОВИЙ ВИПАДОК ГРИПУ ПТИЦІ

УВАГА !!! В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗАРЕЄСТРОВАНИЙ НОВИЙ ВИПАДОК ГРИПУ ПТИЦІ

Пташиний грип як вірусна інфекція виникає природним чином серед диких, перш за все, водоплавних птахів. Сприйнятливі кури і качки будь-якого віку, а також 15 інших видів птахів, у тому числі індики, страуси, цесарки, перепели, буревісники, фазани, горобці, лебеді, чайки . У дорослих індичок, перепелів і цесарок хвороба може протікати з ознаками ураження респіраторної системи і шлунково-кишкового тракту. Дорослі качки та інша водоплавна птиця можуть бути латентними носіями збудника грипу, при цьому в них відсутні виражені клінічні прояви. Молодняк водоплавної птиці хворіє на грип тяжко з відходом до 80%.

19:14 19.02.2021

ЗАХИСТ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ

ЗАХИСТ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ

Національний банк України має повноваження на захист прав споживачів фінансових послуг і регулює поведінку банків та небанківських фінансових установ щодо їхніх клієнтів. Cпеціальний підрозділ, який цим опікується, – Управління захисту прав споживачів фінансових послуг.

18:11 19.02.2021

ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ З ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ

ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ З ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ

19 лютого голова Згурівський селищний голова Василь Цвик та голова Громадської організації «Центр громадських ініціатив Згурівщини» Артем Єсипок підписали Меморандум про співпрацю та взаєморозуміння.

17:25 19.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь