Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Новини

 

 

Дата: від до Скинути

Програма «Молодий політик 2024»

Програма «Молодий політик 2024»

До 14 червня 2024 року депутати сільських, селищних, міських або обласних рад, молодші 35 років, можуть подати заявку на участь у програмі Європейського комітету регіонів «Молодий політик 2024».

09:37 17.05.2024

Польове інспектування (апробація) насінницьких посівів

Польове інспектування (апробація) насінницьких посівів

Одним з важливих етапів державного контролю в насінництві є інспектування, польове оцінювання  насінницьких посівів. Основна мета польового оцінювання – визначити придатність сортових і гібридних посівів для використання на насіннєві цілі. Для цього оцінюють сортові якості посівів сільськогосподарських культур та якість робіт на ділянках гібридизації.Сортовий контроль – це система організаційно-господарських і агротехнічних заходів, спрямованих на збереження потрібних морфологічних, біологічних, а також господарсько-цінних ознак і властивостей сортів сільськогосподарських культур.

10:35 15.05.2024

АСОЦІАЦІЯ МІСТ УКРАЇНИ НАДАЛА ПРОПОЗИЦІЇ ДО  ЗАКОНОПРОЄКТУ ПРО ДОШКІЛЬНУ ОСВІТУ, РЕЄСТР.№ 8030

АСОЦІАЦІЯ МІСТ УКРАЇНИ НАДАЛА ПРОПОЗИЦІЇ ДО  ЗАКОНОПРОЄКТУ ПРО ДОШКІЛЬНУ ОСВІТУ, РЕЄСТР.№ 8030

06 травня 2024 року підкомітет Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, під  головуванням Голови Сергія Бабака та за участі Міністра освіти та науки Оксена Лісового, заступника Міністра фінансів Романа Єрмоличева розглянув проєкт Закону України «Про дошкільну освіту», реєстр.№ 8030 від 13.09.2022 р. Ярослав Рабошук, Заступник Виконавчого директора Асоціації міст України, озвучив надані Комітету листом пропозиції та наголосив на необхідності вирішення наступних ключових проблем у законопроєкті № 8030:

10:13 15.05.2024

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Відповідно до розпорядження Згурівського селищного голови з 13.05.2024 року розпочато прийом заяв від кандидатів на посаду старости Красненського старостинського округу Згурівської селищної територіальної громади, до складу якого входять села: Красне, Олександринівка та Олексіївка.

16:16 13.05.2024

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ

Яким чином покупець отримує фіскальний чек за оплачені через ПРРО товари/послуги

13:48 13.05.2024

13 - 17 травня - Європейського тижня громадського здоров’я

13 - 17 травня - Європейського тижня громадського здоров’я

Цьогоріч з 13 по 17 травня в Україні вшосте відбувається Європейський тиждень громадського здоров’я. Європейський тиждень громадського здоров’я започаткували 2019 року. Тоді ж до нього і приєдналася Україна.  Це загальноєвропейська ініціатива, спрямована на підвищення обізнаності про важливість психічного та фізичного здоров’я в нашому повсякденному житті Цього року тема Європейського тижня громадського здоров’я така: «Здоров’я — це політичний вибір»  З понеділка по п’ятницю кожен день Європейського тижня громадського здоров’я 2024 року буде присвячений іншій темі.  Понеділок, 13 травня – Здоров’я – це політичний вибір.  Здоров’я – це не лише особисті зусилля; це також створення і впровадження політик, які визначають добробут суспільства. Уряд, науковці, медичні працівники та суспільство повинні працювати разом, щоб підвищити обізнаність про громадське здоров’я. Цього дня ми говоримо про інвестування в здоров’я, використання інновацій, формування (і реформування) системи охорони здоров’я, співпрацю урядових, неурядових організацій, бізнесу та громадянського суспільства та піклування: держави — про громадян, громадян — одне про одного та про державу, та кожного з нас — про власне здоров’я.  

13:55 10.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь